Kaupunginvaltuusto, kokous 21.10.2024

§ 72 Kaupunginhallituksen vastaus vuoden 2023 arviointikertomukseen

ROIDno-2019-1548

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Eeva-Maarit Kujala, kaupunginsihteeri, eeva-maarit.kujala@rovaniemi.fi

Perustelut

Kaupunginvaltuusto käsitteli tarkastuslautakunnan laatimaa arviointikertomusta vuodelta 2023 kokouksessaan 17.6.2024 § 35. Arviointikertomus on oheismateriaalina.

Valtuusto pyysi kaupunginhallitukselta selvityksen niistä toimenpiteistä, joihin se aikoo ryhtyä arviointikertomuksessa esitettyjen johtopäätösten ja kehittämisehdotusten perusteella. Valtuusto on pyytänyt selvityksen kaupunginhallitukselta siten, että ne voidaan käsitellä lokakuussa 2024 pidettävässä valtuuston kokouksessa. 

Konsernihallinnon ja toimialojen laatima selvitys ja esitys toimenpiteiksi arviointikertomuksessa esitettyihin johtopäätöksiin ja kehittämisehdotuksiin on liitteenä 1.

Päätösehdotus

Esittelijä

Ulla-Kirsikka Vainio, kaupunginjohtaja, ulla-kirsikka.vainio@rovaniemi.fi

Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle liitteenä 1 olevan selvityksen niistä toimenpiteistä, joihin se on ryhtynyt tai aikoo ryhtyä vuodelta 2023 laaditussa arviointikertomuksessa esitettyjen johtopäätösten ja kehittämisehdotusten johdosta.

Päätös

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti kaupunginjohtajan esityksen mukaisesti.

Valmistelija

  • Eeva-Maarit Kujala, kaupunginsihteeri, eeva-maarit.kujala@rovaniemi.fi

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Ulla-Kirsikka Vainio, kaupunginjohtaja, ulla-kirsikka.vainio@rovaniemi.fi

Kaupunginhallitus 30.9.2024 § 259 päätti esittää kaupunginvaltuustolle liitteenä 1 olevan selvityksen niistä toimenpiteistä, joihin se on ryhtynyt tai aikoo ryhtyä vuodelta 2023 laaditussa arviointikertomuksessa esitettyjen johtopäätösten ja kehittämisehdotusten johdosta.