Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen jaosto, kokous 15.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Eeva-Maarit Kujala, kaupunginsihteeri, eeva-maarit.kujala@rovaniemi.fi

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen jaosto toteaa kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi ja hyväksyy työjärjestyksen.

Kokouksen sihteerinä toimii hallintosihteeri Oona Kurth.

Päätös

Puheenjohtaja avasi kokouksen.

Todettiin läsnäolijat. Jäsenistä läsnä kokoustilassa olivat puheenjohtaja Riku Tapio, Liisa Hallikainen, Riikka Putkivaara ja Timo Tolonen. Etäyhteydellä osallistuivat Mikko Lempiäinen, Pirita Nenonen ja Jaakko Lukkarila. Poissa olivat Hannu Uimaniemi, Henna Rinta-Säntti ja Pirjo Kairakari.

Muut läsnäolijat kokoustilassa olivat kaupunginsihteeri Eeva-Maarit Kujala, kaupunginjohtajan assistentti Nea Mustonen, hallintosihteeri, sihteeri Oona Kurth, erityisasiantuntija Jonna Leppiaho, hallintosihteeri Marja Marjetta, nuorisovaltuuston edustaja Jere Polvela ja liikuntajohtaja Pekka Hämäläinen. Etäyhteydellä osallistuivat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Susanna Junttila ja erityisasiantuntija Riina Koskiniemi.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen jaosto päätti kaupunginsihteerin esityksen mukaisesti. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja työjärjestys hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.