Tarkastuslautakunta, kokous 7.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 17 Ajankohtaiset asiat

Valmistelija

  • Juuso Kataja, vt. tarkastuspäällikkö, juuso.kataja@rovaniemi.fi

Perustelut

 -Vt. tarkastuspäällikkö on osana sisäisen tarkastuksen erityisammattitutkintoa osallistunut sisäisen tarkastuksen vuosisuunnitelman esittelyyn kaupungin johdolle. Vt. tarkastuspäällikkö osallistui kaupunginhallituksen kokoukseen sisäisen tarkastajan kanssa 30.1.2023 §:n 37 osalta. 

-Kaupunginvaltuusto 23.1.2023 § 6 valitsi Rovaniemen kaupungin ja kaupunkikonsernin tytäryhteisöjen tilikausien 2023-2024 tilintarkastajaksi KPMG Oy Ab:n. Kaupunginvaltuusto päätti käsitellä asian julkisena, joten jätettyjen tarjousten vertailutaulukko tuli julkiseksi valtuuston kokouksessa. Kaupunginvaltuuston päätös ei ole vielä lainvoimainen. 

- Vt. tarkastuspäällikkö on vapaalla helmikuussa 13.2.-17.2.2023. Tarkastuslautakunnan työjärjestelyjen vuoksi kyseisenä aikana lautakunnan alaista henkilöstöä ei ole tavoitettavissa.

- Lautakunnan puheenjohtaja antaa tarkastuslautakunnalle tilannekatsauksen tarkastuspäällikön virkahaun etenemisestä.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Juuso Kataja, vt. tarkastuspäällikkö, juuso.kataja@rovaniemi.fi

Tarkastuslautakunta merkitsee ajankohtaiset asiat tiedoksi.

Päätös

Merkittiin pöytäkirjaan, että vt. tarkastuspäällikkö Juuso Kataja ja asiakaspalveluvastaava Henna Penttilä poistuivat esteellisenä kokouksesta tarkastuspäällikön virkahaun ajankohtaiskatsauksen ajaksi (Hallintolaki § 28.1. kohta 1).

Lisäksi merkittiin, että jäsen Maria Huhmarniemi siirtyi etäyhteydeltä läsnäolevaksi kokoustilaan tämän asian käsittelyn aikana kello 16:12.

Tarkastuslautakunta kuuli ajankohtaiset asiat ja merkitsi ne tiedoksi.


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.