Tarkastuslautakunta, kokous 10.10.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 103 Ajankohtaiset asiat

Valmistelija

  • Juuso Kataja, tarkastuspäällikkö, juuso.kataja@rovaniemi.fi

Perustelut

-Tarkastuslautakunnan on kuntalain (§ 121) mukaan huolehdittava kunnan ja sen tytäryhteisöjen tarkastuksen yhteensovittamisesta. Yhteensovittamistehtävän edistämiseksi tarkastuslautakunta ja kaupunginhallitus ovat pitäneet yhteiskokouksia, joissa on käsitelty ajankohtaisia tarkastukseen ja arviointiin liittyviä asioita. Lähtökohtana on ollut, että yhteiskokouksia pidettäisiin kaksi kertaa vuodessa: yksi keväällä ja yksi syksyllä. Syksyn yhteiskokouksen aikatauluksi esitetään kaupunginhallituksen toimesta 14.11.2023 klo 16.00 alkaen. Alustavan aikataulun mukaisesti yhteiskokouksen jälkeen pidettäisiin tarkastuslautakunnan marraskuun kokous.

-Järjestelmäasiantuntija Kai Mursu tulee tarkastuslautakunnan kokoukseen opastamaan lautakunnan jäseniä lautakunnan kokousten pöytäkirjojen sähköisen allekirjoittamisen osalta. 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Juuso Kataja, tarkastuspäällikkö, juuso.kataja@rovaniemi.fi

Merkitään pöytäkijraan, että järjestelmäasiantuntija Kai Mursu osallistuu kokoukseen esitelläkseen pöytäkirjojen sähköisen allekirjoituksen toimintoa.

Tarkastuslautakunta merkitsee ajankohtaiset asiat tiedoksi.

Päätös

Merkittiin pöytäkirjaan, että järjestelmäasiantuntija Kai Mursu osallistui kokoukseen tämän asian käsittelyn aikana kello 16.08 - 16.20 etäyhteyden välityksellä.

Tarkastuslautakunta kuuli ajankohtaiset asiat ja merkitsi ne tiedoksi.


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.