Tilajaosto, kokous 3.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 12 Ratkaisuvallan delegointi: Puitejärjestely - Ilmanvaihtotyöt

ROIDno-2022-233

Valmistelija

  • Pekka Latvala, tilapalvelupäällikkö, pekka.latvala@rovaniemi.fi

Perustelut

Tilapalvelukeskus on valmistellut yhteistyössä hankintapalveluiden kanssa Ilmanvaihtotöiden hankintaa. 

Hankinnan kohde
Hankinnan kohteena on Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskuksen toimialaan kuuluvat ilmanvaihdon vuosikorjaus-, kunnostus- ja muutostyöt tarvikkeineen. Kilpailutuksen tuloksena perustetaan puitejärjestely tilaajan ja usean urakoitsijan kesken. Tilaaja ei sitoudu ennalta tiettyihin hankintamääriin, vaan hankkii palveluja tarpeen mukaan.
Ilmanvaihtotyöt pitävät sisällään seuraavat:
- ilmanvaihtotyöt ja
- jäähdytyslaitetyöt ilman kylmäaineita

Hankinnan sopimuskausi
Hankinnasta tehdään puitesopimus kuuden (6) palveluntuottajan kanssa. Sopimus on 24 kuukautta ja sopimukseen sisältyy mahdollisuus kahteen (2) yhden (1) vuoden mittaiseen optiokauteen. Option/optioiden käyttömahdollisuudesta sovitaan erikseen tilaajan toimesta vähintään kolme (3) kuukautta ennen mahdollisen option käyttöönottoa. Optiossa on kyse tilaajien oikeudesta, ei velvollisuudesta.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Ville Vitikka, vastuualuepäällikkö, ville.vitikka@rovaniemi.fi

Tilajaosto merkitsee tiedoksi liitteenä olevan tarjouspyyntöluonnoksen ja sopimusluonnoksen. Tilajaosto päättää delegoida koko hankintaprosessiin sisältyvän päätöksenteon (sisältäen hankinta-asiakirjojen hyväksymisen, hankintapäätöksen ja siihen mahdollisesti sisältyvän optiopäätöksen sekä hankintasopimuksen, hankintaoikaisun ja hankinnan keskeyttämispäätöksen tekemisen) tilapalvelupäällikölle.

Päätös

Tilajaosto hyväksyi vastuualuepäällikön ehdotuksen.

Tiedoksi

Jouni Pyhäjärvi, Juha Välitalo, Virve Kivelä