Elinvoimalautakunta, kokous 25.4.2023

§ 37 Elinvoimalautakunnan nostot kaupunkistrategiasta vuoden 2024 talousarviovalmisteluun

ROIDno-2021-1329

Valmistelija

  • Samppa Määttä, hallintopäällikkö, samppa.maatta@rovaniemi.fi

Perustelut

Elinvoimalautakunta käsittelee kaupunkistrategiaa suhteessa talousarvio 2024:ään. Tämä kokouksen osuus toteutetaan fasilitoituna työpajana. Tavoitteena on tehdä kaupunkistrategiasta johdettuja nostoja, jotka otetaan huomioon osana talousarviovalmistelua. Strategiasta tehtyjä nostoja käsitellään 22.5.2023 kaupunginhallituksen iltakoulussa ja ne toimivat evästyksenä talousarvion laadinnasta vastaaville.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Samppa Määttä, hallintopäällikkö, samppa.maatta@rovaniemi.fi

Elinvoimalautakunta käsittelee esityksen mukaisesti kaupunkistrategiaa ja saattaa tehdyt strategianostot edelleen tiedoksi kaupunginhallituksen iltakoululle ja talousarvion vastuuvalmistelijoille elinvoimalautakunnan osalta.

Päätös

Elinvoimalautakunta kävi keskustelua tavoitteista ja kaupunkistrategiasta suhteessa talousarvioon 2024, kokouksessa esittelivät läsnäolevat Katja Mäntylä ja Vilma Blomberg. Mäntylä ja Blomberg poistuivat kokouksesta heti esittelyn jälkeen.

Kokoukseen tämän asian käsittelyn aikana liittyivät etäyhteydellä Henri Ramberg klo 14.13, Eveliina Mäkiranta  klo 14.16 ja Riikka Knuuti klo 14.18.

Elinvoimalautakunta päätti yksimielisesti esittelijän esityksen mukaisesti.

Tiedoksi

kaupunginhallitus, toimialjohtaja Jaakko Rantsi, palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu