Kaupunginhallitus, kokous 13.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 55 Kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston pöytäkirjanotteen allekirjoittaminen

ROIDno-2021-2163

Valmistelija

  • Eeva-Maarit Kujala, kaupunginsihteeri, eeva-maarit.kujala@rovaniemi.fi

Perustelut

Asiakirjan allekirjoittamisesta määrätään hallintosäännön 163 §:ssä mm. seuraavaa: Valtuuston ja kaupunginhallituksen toimituskirjan ja kirjelmän allekirjoittaa kaupunginjohtaja tai määräämänsä. Toimielimen pöytäkirjanotteen allekirjoittaa pöytäkirjanpitäjä tai muu toimielimen määräämä henkilö. Toimielimen asiakirjoista annettavat otteet ja jäljennökset todistaa oikeaksi pöytäkirjanpitäjä tai muu toimielimen määräämä henkilö.

Kaupunginhallitus on 16.8.2021 § 297 päättänyt, että kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston pöytäkirjanotteen tai asiakirjasta annettavan otteen tai jäljennöksen pöytäkirjanpitäjän lisäksi voi allekirjoittaa tai oikeaksi todistaa hallintosihteeri Marja Marjetta,​ hallintosihteeri Nea Mustonen sekä kaupunginkirjaamon ja kaupunginarkiston tietopalvelutehtävissä toimivat yksikön työntekijät ja esihenkilö.

Päätöksenteon ja johdon palvelut -yksikössä on täytetty hallintosihteerin toimi 1.12.2022. Hallintosihteerin tehtävänkuvaan kuuluu mm. kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen teknisenä sihteerinä toimiminen. Teknisen sihteerin tehtäviin kuuluu pöytäkirjanotteiden tekeminen kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston päätöksistä.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Ulla-Kirsikka Vainio, kaupunginjohtaja, ulla-kirsikka.vainio@rovaniemi.fi

Kaupunginhallitus päättää,​ että

  • kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston pöytäkirjanotteen tai asiakirjasta annettavan otteen tai jäljennöksen voi allekirjoittaa tai oikeaksi todistaa aiemmin päätettyjen lisäksi hallintosihteeri Oona Kurth.

Päätös

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti kaupunginjohtajan esityksen mukaisesti.

Tiedottaja Johanna Tikkanen poistui kokouksesta tämä asian käsittelyn jälkeen klo 15.18.

Tiedoksi

Ao. henkilö, kaupunginkirjaamo, kaupunginarkisto, tiedonhallinta- ja asiointipalvelut -yksikön esihenkilö

Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.