Ympäristölautakunta, kokous 26.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 48 Ympäristölautakunnan nostot kaupunkistrategiasta vuoden 2024 talousarviovalmisteluun

ROIDno-2021-1329

Valmistelija

  • Samppa Määttä, hallintopäällikkö, samppa.maatta@rovaniemi.fi

Perustelut

Ympäristölautakunta käsittelee kaupunkistrategiaa suhteessa talousarvio 2024:ään. Tämä kokouksen osuus toteutetaan osittain fasilitoituna työpajana. Tavoitteena on tehdä kaupunkistrategiasta johdettuja nostoja, jotka otetaan huomioon osana talousarviovalmistelua. Strategiasta tehtyjä nostoja käsitellään 22.5.2023 kaupunginhallituksen iltakoulussa ja ne toimivat evästyksenä talousarvion laadinnasta vastaaville.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Erkki Lehtoniemi, palvelualuepäällikkö, erkki.lehtoniemi@rovaniemi.fi

Ympäristölautakunta käsittelee esityksen mukaisesti kaupunkistrategiaa ja saattaa tehdyt strategianostot edelleen tiedoksi kaupunginhallituksen iltakoululle ja talousarvion vastuuvalmistelijoille ympäristölautakunnan osalta.

Päätös

Ympäristölautakunta käsitteli kaupunkistrategiaa ja saattaa tehdyt strategianostot edelleen tiedoksi kaupunginhallituksen iltakoululle ja talousarvion vastuuvalmistelijoille ympäristölautakunnan osalta, kokouksessa esittelivät läsnäolevat Katja Mäntylä ja Vilma Blomberg ja etänä Tuomas Mathlein. Mäntylä, Blomberg ja Mathlein poistuivat kokouksesta heti esittelyn jälkeen.

Ympäristölautakunta päätti yksimielisesti palvelualuepäällikön esityksen mukaisesti.

Tiedoksi

kaupunginhallitus, toimialajohtaja Jaakko Rantsi, palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu