Tarkastuslautakunta, kokous 13.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 14 Ajankohtaiset asiat

Valmistelija

  • Maiju Pyörälä, kaupunkitarkastaja, maiju.pyorala@rovaniemi.fi

Perustelut

- CaseM järjestelmän asianhallinta sekä sähköisten kokoustyötilojen kirjautumisasetuksia on tietoturvasyistä tiukennettu. Jatkossa käyttäjätunnus lukittuu neljän epäonnistuneen kirjautumistyrityksen jälkeen ja tällöin tunnusta on mahdollista käyttää uudelleen vasta sen jälkeen, kun pääkäyttäjä on poistanut tunnuksen lukituksen. Tunnusten lukittuessa olkaa yhteyksissä CaseM tukeen sähköpostitse osoitteeseen casem.tuki@rovaniemi.fi.

- Rovaniemen kaupungin ja Lapin hyvinvointialueen ulkoisen tarkastuksen viranhaltijoiden tapaamisessa 6.2.2024 keskusteltiin lautakuntien yhteistapaamisesta sekä yhteisestä tietoperustasta/arviointiaiheesta. Alustavasti keskusteltiin tarkastuslautakuntien yhteisseminaarista (hybiridinä) syksyllä 2024. Seuraava tapaaminen yhteistyön suunnittelun osalta pidetään tiistaina 19.3.2024.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Juuso Kataja, tarkastuspäällikkö, juuso.kataja@rovaniemi.fi

Tarkastuslautakunta merkitsee ajankohtaiset asiat tiedoksi.

Päätös

Merkittiin pöytäkirjaan, että 1. varapuheenjohtaja Markus Lohi liittyi kokoukseen etäyhteyden välityksellä tämän asian käsittelyn aikana kello 16:11.

Tarkastuslautakunta kuuli ajankohtaiset asiat ja merkitsi ne tiedoksi. 


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.