Tekninen lautakunta, kokous 24.10.2023

§ 35 Rovaniemen kaupungin katujen kunnossapitourakka 2024-2029, kilpailutuksen käynnistäminen

ROIDno-2023-3005

Valmistelija

  • Janne Alkki, kaupungininsinööri, janne.alkki@rovaniemi.fi

Perustelut

Rovaniemen kaupungin käynnissä oleva katujen kunnossapitourakka päättyy 5/2024. Rovaniemen kaupungin yhdyskuntatekniikan yksikkö on valmistellut hankinta-asiakirjat katujen kunnossapitourakan kilpailutuksen käynnistämiseksi. Katujen kunnossapitourakka sisältää Rovaniemen kaupungin liikennealueiden ja sekä kaupungin kunnossapidossa olevien yksityisteiden kunnossapidon ajalle 5/2024 - 10/2029.

Tekninen lautakunta päättää toimialansa erillishankintojen toteuttamisesta, kun niiden kokonaisarvo ylittää 500.000 euroa. Kyseessä on EU:n kynnysarvon ylittävä hankinta.

Hankintamenettelyn tasapuolisuuden varmistamiseksi liitteenä olevat hankinta-asiakirjat eivät ole julkisia ennen kuin hankintailmoitus on julkaistu julkisten hankintojen ilmoituskanava HILMA:ssa. Hankinilmoituksen liitteenä on myös merkittävä määrä muita teknisiä dokumentteja, jotka toimitetaan lautakunnalle oheismateriaalina. Myös nämä asiakirjat sisältyvät hankinta-asiakirjoihin ja ovat ei-julkisia, kunnes ne on julkaistu hankintailmoituksen liitteinä HILMA-hankintailmoituskanavassa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Pertti Onkalo, toimialajohtaja, pertti.onkalo@rovaniemi.fi

Tekninen lautakunta päättää hyväksyä Rovaniemen kaupungin katujen kunnossapitourakan hankinta-asiakirjat ja päättää valtuuttaa teknisten palveluiden toimialajohtajan julkaisemaan hankintailmoituksen, tekemään mahdolliset korjausilmoitukset sekä päättämään hankinnan mahdollisesta keskeyttämisestä.

Päätös

Tekninen lautakunta kuuli asiassa kaupungininsinööri Janne Alkkia.

Tekninen lautakunta päätti yksimielisesti esittelijän esityksen mukaisesti.