Tekninen lautakunta, kokous 23.1.2024

§ 21 Riskienhallinnan raportointi vuodelta 2023

ROIDno-2024-211

Valmistelija

  • Henna Penttilä, vs. hallintopäällikkö, henna.penttila@rovaniemi.fi

Perustelut

Kokonaisvaltainen riskienhallinta on osa toiminnan yleistä johtamis- ja hallintajärjestelmää. Riskienhallinnan tavoitteena on ennaltaehkäistä, välttää ja suojautua kaupungin palvelutuotantoon, johtamiseen ja päätöksentekoon kohdistuvilta riskeiltä.

Teknisten palvelujen toiminnan riskienhallinnan raportointi on 30.8.2023 asti toteutettu yhdyskuntasuunnittelun lautakunnassa, sillä teknisten palvelujen toimiala ja tekninen lautakunta aloitti toimintansa 1.9.2023. 

Teknisten palvelujen toimialan riskienhallintasuunnitelman raportointi 9-12/2023 on esitetty liitteessä 1, joka on salassa pidettävä (JulkL 24 § 1 mom. 7 kohta). Riskienhallitasuunnitelman raportointi käsitellään teknisessä lautakunnassa ja ympäristölautakunnassa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Pertti Onkalo, toimialajohtaja, pertti.onkalo@rovaniemi.fi

 Tekninen lautakunta merkitsee liitteenä olevan teknisten palveluiden toimialan riskienhallintasuunnitelman raportoinnin syys-joulukuulta tiedoksi.

Päätös

Tekninen lautakunta kuuli asiassa vs. hallintopäällikkö Henna Penttilää.

Tekninen lautakunta päätti yksimielisesti esittelijän esityksen mukaisesti.


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.