Hyvinvointilautakunta, kokous 26.10.2023

§ 114 LISÄPYKÄLÄ: Rovaniemen talvireittien kunnossapitourakka 2024 - 2029, kilpailutuksen käynnistäminen (lisäpykälä)

ROIDno-2023-3324

Valmistelija

  • Janne Alkki, kaupungininsinööri, janne.alkki@rovaniemi.fi
  • Pekka Hämäläinen, liikuntajohtaja, pekka.o.hamalainen@rovaniemi.fi

Perustelut

Rovaniemen kaupungin käynnissä oleva hiihtolatujen, talvikävelyreittien, moottorikelkkareittien ja -urien sekä laavujen kunnossapitourakka päättyy 5/2024. Rovaniemen kaupungin yhdyskuntatekniikan yksikkö on yhdessä liikuntapalveluiden kanssa valmistellut hankinta-asiakirjat kunnossapitourakan kilpailuttamiseksi ajalle 5/2024 - 10/2029.

Hallintosäännön mukaan toimielin päättää toimialansa erillishankintojen toteuttamisesta, kun niiden kokonaisarvo ylittää 500.000 euroa. Kyseessä on EU:n kynnysarvon ylittävä hankinta.

Hankintamenettelyn tasapuolisuuden varmistamiseksi asiaan kuuluvat hankinta-asiakirjat eivät ole julkisia ennen kuin hankintailmoitus on julkaistu julkisten hankintojen ilmoituskanava HILMA:ssa. Hankintailmoituksen liitteenä on myös merkittävä määrä muita teknisiä dokumentteja, jotka toimitetaan lautakunnalle oheismateriaalina. Myös nämä asiakirjat sisältyvät hankinta-asiakirjoihin ja ovat ei-julkisia, kunnes ne on julkaistu hankintailmoituksen liitteinä HILMA-hankintailmoituskanavassa.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Merja Tervo, palvelualuepäällikkö, merja.tervo@rovaniemi.fi

Hyvinvointilautakunta päättää hyväksyä omalta osaltaan hankinta-asiakirjat ja päättää valtuuttaa teknisten palveluiden toimialajohtajan julkaisemaan hankintailmoituksen, tekemään mahdolliset korjausilmoitukset sekä päättämään hankinnan mahdollisesta keskeyttämisestä.

Päätös

Hyvinvointilautakunta päätti palvelualuepäällikön päätösehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

Teknisten palveluiden toimialajohtaja, liikuntapaikkamestarit